Acum citesti
Metron 81, invitația la viteză lansată de FSA

Roțile de carbon cu profil înalt tind să ocupe tot mai mult spațiu în oferta producătorilor de piese pentru cursiere așa că ne putem aștepta la tot mai multe lansări de modele în cauză. FSA nu a stat cu mâinile în sân la sesizarea acestui nou curent și iese la rampă cu Metron 81.

Nu sunt cele mai ușoare, dar roțile Metron 81 promit multe în materie de performanță. Setul fabricat din carbon 3K folosind tehnologia monococă a fost testat extensiv și intensiv de echipa profesionistă Katusha de circa doi ani încoace și a avut o comportare bună în toate tipurile de cursă, de la clasicele de primăvară la marile tururi.

După cum dezvăluie chiar numele, profilul jantelor este înalt de 81 de milimetri, dar designul a fost un subiect de dezbatere intensă, peste 100 de proiecte fiind realizate pentru acest set până să ajungă la forma finală. Un alt punct forte al setului sunt butucii, cu rulmenți ceramici și aerodinamică îmbunătățită, conform spuselor reprezentanților oficiali ai FSA. Nu știm cât de multă ajută acest lucru, dar șurubul de reglaj pentru rulmenți pare o adăugire mult mai pragmatică și de un real folos.

Setul va cântări circa 1.590 de grame, va costa în jurul a 2.000$ și va fi disponibil începând cu această vară, cel mai probabil din iulie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =