Acum citesti
FastForward impresionează cu noile roți Ghost

Producătorul olandez FastForward, specializat în fabricarea de roți pentru cursiere, a prezentat noul set Ghost, unul care se înscrie într-un mod indubitabil în categoria high-end sau poate și mai mult.

Jantele sunt înalte de 32 de milimetri si sunt fabricate din carbon, iar o pereche de roți Ghost cântărește 1.090 de grame. Ambele roți au câte 12 spițe realizate cu un miez de aluminiu învelit în carbon și la fel stau lucrurile și în cazul butucilor. Trăsătura-cheie a acestui set este piulița de tensionare a spițelor ce permite un reglaj care nu este posibil în cazul altor roți de carbon.

Totuși, Ghost nu sunt un set numai bun de uzat și trecut prin foc și sabie, ciclistul care le folosește trebuind să aibă sub 85 de kilograme pentru a evita incidentele și accidentele. În compensație, perechea de față se comportă foarte bine când vine vorba de rigiditate, cel puțin dacă este să dăm crezare spuselor fabricantului.

Setul FastForward Ghost va fi disponibil în circa 6 săptămâni în magazine pentru un preț deloc modic, estimat la 2.800 de euro, dar dat fiind faptul că folosința lor a fost aprobată de UCI, este foarte posibil să îi vedem pe rutierii de la Vacansoleil-DCM rulând pe acestea în Marea Buclă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =