Acum citesti
Camerele TPU de la Conti: de la doar 35 de grame

Continental a lansat noi camere, construite cu 7 straturi de poliuretan termoplastic, pentru cursiere, biciclete de gravel sau biciclete de munte. În funcție de aceste discipline, camere vor fi mai ușoare sau mai grele, dar nu vor depăși 45 de grame!

Cum mulți au făcut deja trecerea la tubeless, camerele probabil nu mai sunt neapărat de interes, însă ar fi indicat să ținem cont că majoritatea dintre noi mai cămărm o cameră de rezervă cu noi în cazul în care anvelopa are o tăietură prea mare. Și dacă tot cărăm o camera, de ce să nu avem una ușoară și extrem de mică?

Fiecare cameră este livrată și cu un petic (căci peticele clasice pe care le-ai putea folosi nu se lipesc pe poliuretan), așadar pot fi și reparate în caz de nevoie. Cea mai ușoară cântărește 35 de grame și este construită pentru cursiere sau biciclete de gravel, iar cele pentru mtb cântăresc 43 de grame pentru roata de 27.5, respectiv 45 de grame pentru roata de 29 de inch. Lățimea maximă a anvelopei în cazul acestora din urmă este de 2.4 inch.

Toate vor avea valvă înaltă, presta, de 60mm, astfel încât să fie compatibile cu orice jantă indiferent de înălțime.

Produsul va fi în curând disponibil la dealerii Continental.

via Conti

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =