Acum citesti
Bicicletă electrică Cycle Pro de oraș pentru doar 2.799 lei

Afisport continuă seria reducerilor semnificative, scoțând de data aceasta la bătaie o bicicletă electrică Cycle Pro, model 28171, oferită pentru doar 2.799 lei (doar în luna martie). O bicicletă electrică pentru un preț mai mic de 3.000 de lei este totuși o oportunitate. Pe afisport.ro bicicleta are prețul întreg, însă folosind codul de voucher EBIKEPROMO vei putea beneficia de reducerea mare.

Cât despre bicicletă, aceasta este construită cu un cadru din aluminiu, o furcă fixă – însă suficientă pentru deplasările urbane rapide, un butuc spate Shimano Nexus cu 3 viteze integrate – atașat la un un shifter Shimano Nexus Revoshift, o configurație a angrenjului cu foaie de 46 și pinion de 16 (trebuie avut în vedere aici butucul cu viteze integrate), frânele V-Brake din aluminiu și ceea ce pronbabil interesează pe mulți, un motor Bafang de 250W disponibil în butucul roții de față. Acumulatorul cu o capacitate de 400Wh poate oferi o autonomie mare, de 60 de km sau poate chiar mai mult, în funcție de modul de asistență ales.

Peste toate acestea, greutatea declarată a bicicletei este de doar 20.5 kg, ceea ce o face deosebit de atractivă pentru cei care trebuie s-o transporte.

Toate informațiile le găsești pe afisport.ro.

via Afisport

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =