Acum citesti
Mondraker oferă copiilor biciclete electrice și biciclete de enduro

Noua gamă de biciclete destinate copiiilor a brand-ului Mondraker este alcătuită din două biciclete full-suspension și patru hardtail-uri. Roțile pleacă de la 16″ și ajung la 26″ pe bicicletele full suspension, iar în completare, Mondraker, cu ocazia acestei lansări, mai strecoară încă două modele electrice pentru cei mici.

Gama 2024 – Mondraker Kids

Brand-ul afirmă că ia foarte în serios modelele pentru copii, așa că ei și-au propus să ofere copiilor performanța unui adult pe trasee. Biciclete care să arate, să se simtă și să meargă precum cea a unui adult.

Cea mai recentă evoluție a suspensiei Zero și o geometrie progresivă, sunt regăsite pe noile modele, cât și anvelope cu lățimea de 2,4″ și compatibiltate cu tija de șa hidraulică. Cadrul, de asemenea, este construit pe baza aluminiului folosit la modelele Foxy și Raze.

Cireașa de pe tort sunt suspensiile, căci ele au fost modificate pentru a performa sub greutatea unui copil. Modificări care nu au pus în pericol greutatea bicicletei sau buzunarul părintelui.

Variantele Trick hardtail – 16”, 20”, 24”, sau 26”

Trick, așa se numește linia de biciclete hardtail pentru copii care vine cu roți în dimesiunea de 16”, 20”, 24”, sau 26”. Chiar dacă bicicleta pare foarte simplă, este catalogată ca fiind un pas imens peste modelul Leader, iar design-ul chiar se inspiră din zona bicicletelor de adulți.

Toate modelele sunt construite din aluminiu Stealth Evo 6061 și primesc caracteristici precum: rutarea cablurilor internă, spațiul de 12×142 mm pentru butuc și urechea de schimbător UDH care permite montarea transmisiei T-type.

Fiecare model este disponibil doar într-o mărime per fiecare dimensiune a roților.

Modelul Trick 16 poate fi achiziționat la prețul de 600 euro, Trick 20 la 750 euro, Trick 24 la 1200 euro și Trick 26 la prețul de 1400 euro.

Variantele F-Trick – 24″ sau 26″

Pentru următorul nivel, Mondraker a micșorat modelul Raze cu suspensii de 130 mm pentru a oferi copiiilor o bicicletă de munte apropiată de cea adulților.

În primul rând, primește o geometrie progresivă strict adaptată pentru cei mici care se combină cu sistemul suspensiei proaspăt actualizat, Zero, cel pe care îl vedem la modelele F-Podium XC și Neat.

Cele două modificări au adus împreună o sensibilitate sporită pe denivelări și un ansamblu compact și ușor de manevrat.

Legat de cursa suspensiilor, modelul F-Trick excelează pe acest subiect. Este echipat cu suspensii de 120 mm, atât în față cât și în spate, iar la modelul cu roți de 26 inch suspensiile ajung la 130 mm (spate) și 140 mm (față).


La fel și aici, cadrul este disponibil doar într-o mărime pentru fiecare dimensiune a roților, doar prețul se modifică. F-Trick 24″ vine la prețul de 2300 euro și F-Trick 26 la 2500 euro.

Mondraker Play – E-bike

Brand-ul a creat aceste e-bike-uri să ofere celor mici un sprijin mic pentru a face ture mai lungi la munte. Astfel, modelele sunt echipate cu un motor ebikemotion X35 care livrează un cuplu de 40 Nm și cu bateria de 250 Wh integrată în down-tube-ul din aluminiu.

În plus mai există și opțiunea montării unui range-extender cu capacitatea de 210 Wh, acesta fiind compatibil doar cu modelele cu roți de 26″.

Mondraker Play – 20″, 24″ și 26″

Exact ca și modelul Trick, bicicleta electrică Play vine în mai multe dimensiuni ale roților. Singura diferență fiind dimensiunea down-tube-ului, căci acolo este integrată bateria.

Cadrul este disponibil doar într-o mărime, iar noile modele Play vin la prețul de: Play 20″ /2400 euro, Play 24″ /2800 euro și Play 26″ /2900 euro.

Mondraker F-Play – 24″ și 26″

Variantele 24″ și 26″ se bazează pe același motor întâlint pe modelele Play, numai că bicicleta este acum full suspesnsion și împrumută sistemul suspensiei de la F-Trick.

Cursa suspensiilor este de 140 mm (față) și 130 mm (spate) și dispune de o geometrie progresivă.

Cadrul este disponibil doar intr-o mărime per dimensiunea roților, prin urmare cele două modele vin la prețul de 3300 euro (24″) și 3500 euro (26″).

Via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =