Acum citesti
Nukeproof Cub Scout și Scoot Kinder

Cu bicicletele Nukeproof Scout Cub, brand-ul oferă copiilor de la vârsta de cinci ani posibilitatea de a pedala prin pădure chiar din anul 2020. Acum, aceste game i se mai adugă încă trei modele pentru copii cu vârsta sub cinci ani.

Nukeproof Cub Scout – Informații

Brand-ul englez vine cu încâ trei modele pentru copii cu vârstă cuprisă între 2 ani și 5 ani. Fiecare model având dimesiunea roților diferită și adapatată înălțimii celui mic.

  • Materialul cadrului – aluminiu
  • Dimensiunea roților – 12′′, 14′′ și 16′′
  • Potrivit pentru copii cu inălțime de 90 – 120 cm
  • Dimensiunea cadrului one size
  • Disponibilitate – N/A

Cub Scoot – 12 inch

Modelul Cub Scoot 12 inch, este disponibil fără pedale și lanț și dispune de anvelope cu o lățime de 2,25 inch care provin de la Vee Tyre. Cadrul este construit din aluminiu care la bază vine cu un loc special unde cel mic își poate pune picioarele, greutatea totală este de 4,32 kg, iar prețul este de 299 euro.

Frâna poate fi montată ulterior.

Cub Scout – 14 inch și 16 inch

Deși noul MTB pentru copii Nukeproof Cub Scout trebuie să se descurce fără furcă cu suspensie, cele două noi modele pentru copii cu o singură viteză sunt echipate cu frâne pe disc acționate mecanic.

Şei prietenoase, un cockpit simplu, manete de frână și un angrenaj cu brațe scurte completează echiparea celor două variante.

Cub Scout 14 inch vine la prețul de 449 euro, are o greutate de 6,69 kg și este destinat copiilor cu înalțimea cuprinsă între 95-110 cm.

Modelul Cub Scout 16 inch este potrivit copiilor cu înalțimea cuprinsă între 105-120 cm, vine la prețul de 499 euro și are o greutate de 7,55 kg.

Via Nukeproof – Nukeproof

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 13 =