Acum citesti
Woom împlinește 10 ani: modele aniversare

Woom produce deja de 10 ani, în exclusivitate, doar biciclete pentru copii, pentru absolut toate vârstele. Produc chiar și biciclete electrice pentru cei mici. Şi au comercializat până în acest moment, 1.1 milioae de biciclete. Acest lucru se întâmplă pentru că acestea nu sunt biciclete cu geometrii îmrpumutata sau adaptate de la bicicletele de adulți, ci sunt dezvoltate de la zero, cu nevoile celor mici în primplan.

Pentru a marca cei 10 de activitate, Woom lansează linia Original, toate biciclete din această gamă fiind disponibile într-o culoare roșie specifică, aniversară. Astfel, toate modelele, începând cu versiunea 1 până la versiunea 6, vor fi disponibile în această culoare. În plus, sigla montată pe headtube va reprezenta un dinozaur care… trage cu laser din ochi.

Watch out – watch out!

Marcus Ihlenfeld, fondator al companiei, a declarat: „dorim să construim cele mai bune biciclete de copii din lume! Şi vrem mai mult de atât. Dorim să creăm momente memorabile pentru copii și părinți atunci când pedalează împreună.”

Gama de biciclete Woom se adresează copiilor începând cu vârsta de 18 luni, până la adolescenți.

via Woom

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + seventeen =