Acum citesti
Roțile HUNT din ianuarie 2021 oficial în România

Britanicii de la Hunt Bike Wheels au început din 2015 cu producerea de roți din aluminiu pentru șosea, gândite să reziste la condițiile meteo dificile din Anglia. Ulterior compania și-a diversificat gama de modele, oferind și roți pentru gravel și mtb. Recent au început să producă și roți aero din carbon pentru șosea. Testele făcute de Hunt în tunelul aerodinamic au arătat că sunt cel puțin la fel de rapide, uneori și mai rapide, decât alte mărci consacrate de pe piață, precum DT Swiss sau Zipp. Dacă vrei să afli despre tehnologe și motivul pentru care aceste roți sunt atât de aerodinamice, citește despre conceptul Limitless Technology de la Hunt.

foto wheelsports.ro

Toate roțile Hunt clincher sunt tubeless-ready ceea ce înseamnă că poți folosi pe ele roți de șosea tubeless, la presiuni mai mici. Practic vei avea confort mai bun, dar și protecție mai bună la pană. Roțile Hunt pot fi însă folosite și cu cameră.

Cu jante de șosea cu lățimi de la 23 la 35 mm, înseamnă că poți instala și anvelope mai late, care vor oferi aderență mai bună, folosirea unei presiuni mai mici, confort mai bun, dar și rezistență mai mică la înaintare.

foto wheelsports.ro

Din ianuarie 2021, rotile HUNT sunt disponibile oficial și în România prin importatorul Wheelsports România. Pentru moment în oferta importatorului găsim modelele de roți Hunt 54 UD Carbon Spoke Disc și Hunt 48 Limitless Aero Disc, dar orice model din oferta fabricantului este disponibilă la comandă, dacă este pe stoc în fabrică. Pentru comenzile ce vin din afara țării, termenul de livrare este de aproximativ 7 zile.

foto wheelsports.ro

Trebuie reținut însă un aspect interesant legat de livrarea produselor, mai precis faptul că roțile Hunt pot fi plătite online însă pentru a intra în posesia lor trebuie să ajungi la magazinul Wheelsports din București. Motivul este destul de simplu: Hunt Bike Wheels dorește să promoveze și să încurajeze dezvoltarea magazinelor fizice. Așadar poți comanda roțile online, dar pentru a le ridica trebuie să vii la magazin. Sau să rogi un prieten.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =