Acum citesti
Ritchey Cabrillo este prima șa cu „nas scurt” a producătorului american

Gândită în special pentru șosea, gravel și ciclocros, noua șa Ritchey Logic Cabrillo este prima de acest gen, scurtă și lată, a producătorului american. Însă chiar dacă arată ca orice șa obișnuită, dimensiunile ne spun că nu este chiar așa.

Noua Ritchey Cabrillo este disponibilă în două versiuni, WCS și Comp. Ambele folosesc designul Ritchey Vector Wing al exteriorului, care izolează railurile de partea superioara a șeii, creând astfel o zonă de flex care suspenda ciclistul, dar fără a face șaua moale.

Ritchey Cabrillo WCS primește o carcasă din nylon și carbon, cu rialuri din oțel și căptușeală cu spuma ușoară din poliuretan. Greutatea acestei variante este de 222 g, iar prețul 99,95$.

Ritchey Cabrillo Comp primește o carcasă din nailon și fibră de sticlă, cu railuri cromoliu, căptușeala fiind de nivel standard. Aceste specificații urcă greutatea la 266 grame în timp ce prețul scade la 59,95 $.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noua Ritchey Cabrillo pentru gravel nu este cea mai scurtă. Comparată cu ce oferă alte mărci, lungimea ei este de 260 mm, cu 18 mm mai scurtă decât modelul Ritchey Streem și cu 5 mm mai scurtă decât Fizik Argo X, dar cu 10 mm mai lungă decât Prologo Scratch-M5 AGX Space testată de noi de curând.

Partea superioară a noii Ritchey Cabrillo este complet plată, de la vârf până la coadă, fiind astfel ușor să aluneci pe ea, în față și în spate, atunci când terenul este tehnic, așadar ideală pentru ciclocros și gravel. O curbură discretă, dispusă de-a latul, imită noul design „scurt și lat”, întâlnit și la alte mărci. Această formă oferă o susținere bună șezutului, ajutând la mișcarea soldului și piciorului. Ritchey Cabrillo este unisex, pe centru prezentând un canal care ajuta la eliberarea presiunii în zona perineală.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 1 =