Acum citesti
Roți pentru ciclocros de la Rolf Prima

Deși este departe de a fi sezonul de ciclocros, pregătirile nu pot debuta niciodată prea devreme. Așa că Rolf Prima ne servește cu noua colecție de roți destinate acestei discipline spectaculoase și pline de noroi.

Vârful de lance al noii game este modelul 38CX (foto sus), o pereche de roți de carbon pentru baieuri care cântărește 1.235 de grame, cu un profil al jantei de 38mm. Prețul recomandat va fi circa 1.999$.

Urmează modelul VCX destinat atât anvelopelor convenționale, cât și baieurilor și cu o greutate de 1.550 de grame/pereche. Profilele jantelor variază, astfel că modelul pentru anvelope este înalt de 33mm, pe când cel pentru baieuri de 30mm. Și în acest caz, ca și în cel al 38CX, numărul de spițe este de 16 pentru fiecare roată. Este de precizat faptul că VCX este oferită și în varianta pentru singlespeed, SSCX. Prețul recomandat este de 1.049$.

Derivat din VCX, în noua gamă și-a croit loc și modelul VCX-Disc. Cu o greutate de 1.695 de grame, jante înalte de 33mm și 30mm și 20 de spițe pentru fiecare roată, amatorii de cursiere cu frânde pe disc au cu se delecta. Modelul este destinat atât anvelopelor, cât și baieurilor, greutatea menționată fiind valabilă pentru cea din urmă versiune, iar prețul/pereche este de 1.099$.

Ultima noutate din gamă este ECX, o pereche de roți din aliaj de aluminiu, care prezintă o rezistență sporită. Greutatea este de 1620 sau 1660 de grame în funcție de variantă (pentru baieu sau pentru anvelope), înălțimea jantei este aceeași ca și în cazul modelului VCX, dar numărul spițelor este mai mare, 16 fiind montate pe roata de față și 20 pe cea de spate. Prețul este de 599$/set. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 3 =