Acum citesti
Roți ușoare de la Ahead: AC26 Biturbo

Ce legătură există între un set de roți din carbon care costă 2.800 de euro și denumirea de biturbo? Nu știm nici noi exact, dar prespunem că se poate face o conexiune generală între greutatea redusă și viteza la care te poți propulsa singur. Chiar dacă denumriea nu pare a fi cea mai inspirată, noile roți din carbon de la Ahead vin cu un argument puternic: cântăresc împreună 1.250 de grame și au o rigiditate laterală măsurată de 80 N/mm. Adică te poți avânta cu ele în orice tip de viraje, fără ca acestea să flexeze în vreun fel.


Cei care deja le-au încercat au rămas uimiți de ușurința cu care poți accelera pe bicicletă. Roțile ușoare joacă un rol important, nu doar pentru greutatea totală a bicicletei ci și pentru modul în care aceasta este manevrată pe traseu. Producătorul oferă o garanție de 3 ani pentru aceste roți, iar în cazul în care le vei lovi puternic, le va înlocui pentru o sumă plătibilă, așa cum menționează în comunicatul de presă.


Sunt disponibile în versiunea 26“ și 29“, lăcuite, mate sau lucioase. Butucii provin tot de la Ahead și pot fi comandați în culoarea neagră sau roșie.


Alte informații pe bike-ahead.com.


via Bike Ahead


Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =