Acum citesti
Shimano plusează în privința seturilor de roți pentru 2014

Noutățile prezentate de Shimano care vor fi disponibile din toamna acestui an au vizat mai mult segmentul entry-level, însă niponii au avut grijă să dea high-end-ului ce-i al high-end-ului. Prin urmare, pasionații de șosea și de componente performante se vor putea delecta cu noile seturi de roți din gama Shimano.

Compania japoneză a reușit să mai taie câteva grame din masa roților aparținând setului Dura-Ace, noua pereche Dura-Ace 9000 C24 pentru baieuri (foto sus) indicând pe cântar 1.100 de grame. Și în ton cu noul grup de 11 viteze, acestea vor fi compatibile cu blocul de pinioane aferent.

Ca alternative pentru bugete mai puțin generoase, roțile Dura-Ace RS 81 compatibile cu 11 viteze vor mai avea 3 versiuni, realizate din carbon-aluminiu cu profile de jante de 24, 35 și 50mm, atât pentru baieuri, cât și pentru anvelope.

Pentru a nu se dezice prea tare de la noua tendință entry-level, Shimano a pregătit și câteva perechi de roți de aluminiu, potrivite pentru diferite gusturi. Așadar, din toamnă vom putea regăsi în lista firmei setul WH-RS31, cu jante cu profil de 30mm, setul WH-RS11, cu jante de 10mm, cât este standardul pentru șosea, dar și WH-Rxo5, un set de roți de șosea pentru frâne pe disc cu jante de 24mm.

Via Shimano

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − seventeen =