Acum citesti
Roțile Mad Fiber ajung la a doua generație prin modelul Road 2.0

Setul celor de la Mad Fiber sunt genul de roți care fură privirea oricui, însă dacă am crede că aspectul a fost preocuparea principală a producătorului, ne-am înșela amarnic. Proaspăt lansate, cea de-a doua generație a acestor roți, Road 2.0, promit și mai multă performanță decât predecesorii lor și în același timp au stârnit un interes viu, dat fiind că cei de la Discovery Channel le-au inclus procesul de producție într-o emisiune de-a lor.

roti_carbon_mad_fiber

Pe lângă construcția care asigură o rigiditate mare, roata de spate este echipată cu un butuc compatibil cu seturile de 10 și 11 viteze, cu un adaptor inclus care asigură potrivirea și cu componentele Campagnolo, nu doar Shimano și SRAM. De asemenea, rulmenții din interior sunt o idee mai speciali, fiind realizași dintr-o combinație de carbon și plastic care se așează mai bine în corpul butucului. Bilele de rulmenți în sine vor rămâne, la alegere, de ceramică sau oțel.

Tot la capitolul trăsături tehnice, precizăm profilul jantelor de 60, respectiv 66mm, pentru roata de față și cea de spate, iar ca greutate, o pereche de Road 2.0 pentru baieuri va atinge 1.050 de grame, pe când una pentru anvelope 1.280 de grame.

Prețul nu s-ar putea numi unul modic, căci cea mai ieftină variantă va costa 2.999$, cea mai scumpă atingând 3.199$, în funcție de tipul bilelor de rulmenți, dar cel puțin vei beneficia de o garanție standard de 2 ani și una tot de 2 ani prin care îți vor fi înlocuite de producător în caz de deteriorare ca urmare a unei căzături.

Și pentru că ziceam la începutul materialului ceva de Discovery, proces de fabricație și aceste roți, iată materialul respectiv.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − three =