Acum citesti
Roțile Lightweight Meilenstein în ediție limitată

În anii 90, Heinz Obermayer a meșteșugit manual prima pereche de roți de carbon Lightweight în atelierul său. De atunci și până acum și probabil și mult timp de-acuma încolo, el este cel care se află în fruntea programelor de cercetare și dezvoltare ale companiei. Așa că setul superlativ de roți Meilenstein este disponibil acum în ediție limitată Heinz Obermayer.

Setul de roți de colecție destinate baieurilor va avea 4 spițe finisate cu auriu Duraflon, semnătura lui Obermayer și o serie. Odată cu achiziția roților, fericitul posesor al lor va face o vizită în luna august la fabrica Lightweight din Austria și la standul companiei de la expoziția Eurobike din luna septembrie. Nebunia abia acum urmează. Perechea de roți cântărește 985 de grame/pereche (420 cea de față și 565 cea de spate), dar constructorii insistă că rigiditatea lor este net superioară oricărei alte perechi de roți de carbon.

Setul de roți vine la pachet cu extensii pentru valve, cheițe de titan, saboți de frână și huse pentru transportul lor. Butucul de spate este compatibil cu Shimano, Sram și Campagnolo. Cât despre preț, nu a fost făcut public până la momentul redactării acestui material.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 10 =