Acum citesti
ENVE dezvăluie și alte roți aerodinamice

După ce în martie ENVE a lansat modelul de roți aerodinamice 3.4, acum a prezentat încă două variante pentru iubitorii acestui tip de piese: 6.7 pentru anvelope obișnuite și 8.9 pentru baieuri.

Jantele, destinate anveloper obișnuite, poartă marca tehnologiei SES (Smart ENVE System) care a fost dezvoltată de Simon Smart cu scoup de a reduce rezistența aerului indiferent de cadrul folosit și de a îmbunătăți stabilitatea în condiții de vânt lateral și viraje. Astfel, janta de față este cu un profil mai jos ca perechea sa, dar mai lată, iar cea de spate cu profil mai înalt, dar mai îngustă. Având în vedere profilul foarte înalt, modelul 6.7 este relativ ușor – 495 de grame janta de față și 530 de grame cea de spate.

ENVE se mai mândrește cu un beneficiu al acestor jante, și anume rezistența. Mulțumită unui sistem anume de prindere a spițelor, acestea au fost tensionate puternic pentru a crește gradul de durabilitate al întregii roți.

Cât de spre modelul 8.9, care va fi disponibil doar pentru baieuri, acesta urmează a fi scos pe piață în săptămânile următoare. Janta de față va avea 85mm și 530 de grame, iar cea de spate 95mm și 550 de grame.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =