Acum citesti
Tuşnad Cycling Team câștigă la Reghin și concurează în Ucraina

Tuşnad Cycling Team își continuă parcursul din acest an în care pune accent pe competițiile internaționale. Weekend-ul trecut, rutierii formației au participat și la o cursă în România, Cupa Reghin, pe care au câștigat-o, iar acum urmează să facă deplasarea în Ucraina.

tusnad_ciclism

În clasamentul general al Cupei Reghin, primul loc a fost ocupat de Ivan Stevic, urmat de Cioban Sergiu şi Tanovițchii Nicolae, toţi trei rutieri ai lotului de seniori ai formației ciucane. Întrecerea de juniori a fost adjudecată de Adrian Zamfir de la nou-înființata Dinamo-Mazicon.

Tuşnad Cycling Team va pleca, miercuri, 22 mai, la Kiev unde va avea loc competiţia Race Horizon Park 1-2, de categoria 1.2 UCI. Rutierii care vor lua startul din partea echipei sunt Ivan Stevic, Sergio Carrasco Garcia, Nicolai Tanovițchii, Alexander Braico, Cioban Sergiu şi Ternovsek Marcel. Conducând formația va fi Santa Arpad, care a subliniat că după rezultatele bune obţinute la Reghin, există speranţe că sportivii săi se vor clasa pe locuri fruntașe, ţinând cont că se află într-o formă fizică foarte bună.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + nine =