Acum citesti
Tuşnad Cycling Team se află în cantonament în Croaţia

Rutierii Tuşnad Cycling Team se află în cantonament în Croaţia şi vor participa la primele curse din acest sezon competiţional. Cicliştii echipei harghitene se antrenează în perioada 23 februarie – 18 martie în localitatea Novigrad, din Croaţia, loc de antrenament ales şi de alte mari echipe din Europa.

Liderul Tuşnad Cycling Team, Eduard Carol Novak, a declarat că vemea în zonă este bună, la fel ca şi condiţiile de antrenament oferite. Cicliştii aflaţi deja în Croaţia sunt: Lukacs Arnold, Sebestyen Szabolcs, Lazar Nandor şi Csillip Arpad, Nicolae Tanovitchii, Sergiu Cioban şi Alexander Braico, Marcel Ternovsek, Ivan Stevic și Sergio Carrasco Garcia, urmând ca liderul Eduard Carol Novak să se alăture echipei în jurul datei de 1 martie.

Echipa urmează să participe în Croaţia la primele curse ale sezonului competiţional. Este vorba de Umag Trophy (6 martie), Porec Trophy (10 martie) şi Istrian Spring Trophy (14-17 martie). ”Pentru noi, aceste curse nu sunt concursuri de obiectiv” declară Novak. „Fac parte din antrenament, din pregătirea noastră, întrucât forma maximă o atingem în lunie iunie-iulie-august, când avem şi cele mai importante concursuri”.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 5 =