Acum citesti
Matjia Kvasina ocupă locul 5 în Turul Serbiei

Rutierul croat al echipei Tuşnad Cycling Team, Matjia Kvasina, s-a clasat pe locul 5 în Turul Serbiei, după ce recent a câştigat Turul României.

Matjia Kvasina avea şanse mari să urce pe podium dacă în ultima etapă, cea de duminică, nu ar fi căzut, împreună cu mai mulţi ciclişti, cu câteva sute de metri înainte de finish.

Managerul echipei, Torok Attila, a declarat că întrecerea din Serbia, inclusă în calendarul UCI, a fost una foarte grea, la care au luat parte echipe de top din Europa dar şi din SUA, Hong Kong sau Japonia. Torok Attila spune că a fost vorba de ghinion şi că rezultatul ar fi fost mai bun dacă Matjia Kvasina reuşea să mai câştige un sprint.

A fost o competiţie grea, care s-a decis la secunde. Nu a fost nicio etapă cu sosire în urcare şi s-a dat bonificaţie pentru fiecare sprint. Consider că am avut ghinion, întrucât dacă Matjia Kvasina nu cădea de două ori avea şanse mari să fie pe podium. Este un rezultat bun, dar putea fi şi mai bun, ţinând cont că între Matjia şi locul trei sunt doar două secunde, a declarat Torok Attila.

Ceilalţi rutieri ai Tuşnad Cycling Team au ocupat următoarele locuri:

74-Marcel Ternovsek

84-Tamas Csicsaky

94-Lukacs Arnold

Cursa a fost câştigată de germanul Stefan Schumacher, de la echipa daneză Christina Watches-Onfone.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =