Acum citesti
Bicicleta mea (75): GT Senzor 4

Astăzi publicăm bicicleta lui Mircea Dobra, un full suspension GT Senzor 4. Prea multe nu ne spune despre ea, în afara faptului că îi place cum se comportă pe traseu, fiind de fapt prima bicicletă cu amortizoare pe care o deține.

GT_senzor_4_fr

Vezi Comentarii (12)
  • Cu siguranță șaua o strică și nu pentru că arată urât ci pentru că cel puțin în cazul meu o șa lată e foarte incomodă.

    Prefer pantalonii cu bazon pe o șa mai subțire 🙂

  • Publicati si poze fara istorie sau poveste….hmmmmm
    Si eu astept de cca 1 luna sa-mi vad povestea publicata la voi pe site…poate NU e interesanta …:D

  • Multam fain, astept cu MARE interes!
    Scuze de off-subiect! 😉
    PS: Prea urata e saua la bicicleta asta de off-road. Deja spune multe o banala sa despre „ciclistul” ei. 😀

  • Da! Si am trimis mail cu bicicleta mea si degeaba… azi l-am trimis din nou. Aici se intampla precum petitile la guvern! Noi ne chinuim si pe ei ii doare …. Va multumim, poate trebuie sa ne gasim un al forum.

  • Dragă Marcel,
    avem momentan o listă de 25 de biciclete ce urmează a fi publicate. Le vom pune rând pe rând, pentru că dacă le-am publica pe toate în aceeași zi, această rubrică și-ar pierde din farmec. Iar acesta nu este forum, ci o revistă online cu articole. 🙂

  • normal ca ii place cum se comporta pe traseu… bicicleta este in jur de 1000 de euro. banuiesc ca ar trebui sa isi faca banii, nu !?

  • Bicicleta merge foarte bine, parca singura 😉 Cat despre sa, pentru mine e foarte confortabila, si pot merge peste tot, si nu ma jeneaza/deranjeaza. Ca „nu da bine” sau ca „nu arata bine”, ce sa zic: intre a arata bine si a ma simti eu ok pe ea….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + eight =