Acum citesti
Sergiu Cioban bifează al doilea succes în Turul Dobrogei 2013

Cea mai lungă etapă a Turului Dobrogei 2013 s-a încheiat cu victoria ciclistului moldovean Sergiu Cioban (Tușnad Cycling Team), cel care s-a impus și în prologul de ieri al competiției. Rutierul echipei ciucane a încheiat cei 125 de kilometri ai zilei în 2:54:29, reușind să îl învingă pe ploieșteanul Nicolae Țintea (C.S. Petrolul Ploiești) la sprint.

123

Vremea și-a intrat cu totul în mână, ploaia și vântul făcând etapa desfășurată pe ruta Lazu – Negru Vodă – Mangalia – Constanța una care să pună la lucru capacitățile participanților. Podiumul zilei la seniori a fost completat de către fostul lider al clasamentului general, Nicolae Tanovițchii (Tușnad Cycling Team), ajuns la 3 secunde în spatele celor doi.

În duelul juniorilor, Vlad Dobre (C.S. Intersport Miercurea Ciuc) s-a impus, cu un avans de 12 secunde în fața lui Andrei Covalciuc (Moldova) și cu încă 24 față de Cătălin Iorga (C.S. Bilal 2000 Constanța).

Așadar, după 2 zile de cursă, lider în Turul Dobrogei este Sergiu Cioban, urmat de Tanovițchii și de coechipierul lor Ivan Stevic, Nicolae Țintea fiind singurul care a reușit să mai fragmenteze clasarea bună a ciucanilor, prin locul 4 pe care îl deține. Competiția juniorilor s-a modificat substanțial, primele 3 trepte ale clasamentului general aparținând celor care s-au urcat pe podiumul etapei, în aceiași ordine.

Clasament etapa a 2-a

Clasament general

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + nine =