Acum citesti
Matjia Kvasina, pe locul 5 în Turul Serbiei după patru etape

Rutierul croat al echipei Tuşnad Cycling Team, Matjia Kvasina, ocupă poziţia a cincea în Turul Serbiei, după patru etape desfăşurate, competiţia fiind una dificilă, care a aliniat la start ciclişli redutabili din  Europa.

În etapa a 4-a, desfăşurată joi, cicliştii au parcurs  172,6 km, cu 4 căţărări. Matjia Kvasina a sosit pe locul 6, iar în clasamentul general se află pe locul cinci, la 28 de secunde distanţă de lider.

Rutierul croat a declarat, imediat după cursă, că se resimte după Turul României, dar va face tot posibilul pentru a urca în clasamentul general. Sunt puţin obosit după Turul României. Echipa daneză Christina Watches este foarte puternică, iar eu am calculat prea mult, la sfârşitul căţărării, înainte de coborâre. În frunte erau 3 ciclişti din echipa nordică şi 3 din cea rusească, Katusha. Nu vroiam sa-mi epuizez puterile şi am aștepat până la final, unde am atacat, cu 1 kilometru înainte de sosire, dar am fost prins și am terminat pe locul 6. Mâine o sa încerc să urc în clasamentul general, ceea ce o să fie foarte greu, întrucât sunt echipe foarte puternice, cu ciclişti valoroşi în pluton, a declarat Matjia Kvasina.

Etapa a 4-a a fost câştigată de germanul Stefan Schumacher, de la echipa daneză Christina Watches-Onfone, care este şi liderul clasamentului general.

Ceilalţi rutieri ai Tuşnad Cycling Team au ocupat următoarele poziţii:

66. Lukacs Arnold
68. Csicsaky Tamás
89. Ternovsek Marcel
117. Sebestyen Szabolcs

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =