Acum citesti
700 de kilometri pe bicicletă prin Munții Apuseni

Cicloturismul poate fi una dintre cele mai frumoase experiențe de care te poți bucura și partea cea mai bună este că nici nu trebuie să treci de granițele țării pentru acest lucru. Proiecția foto de joi, 24 ianuarie, organizată de Clubul de Cicloturism Napoca vine în sprijinul afirmației anterioare, asta dacă mai era cazul. Ilustrată va fi o călătorie de 700 de kilometri de-a lungul și de-a latul Munților Apuseni.

Va fi o prezentare foto a unei ture de cicloturism montan de două săptămâni în Munții Trascău, Metaliferi, Bihor, Zărand și Codru-Moma, pe drumuri, pe culmi montane și văi pitorești din aceste frumoase zone ale Apusenilor, atât de încărcate de valori naturale și culturale.

Itinerarul de peste 700 de kilometri, cu peste 7000 de metri diferență de nivel a inclus Muntele Găina, memorialul de la Țebea, complexul carstic Vânătările Ponorului – Huda lui Papara, Roșia Montană și stațiuni turistice precum Moneasa, Vârtop și Vata de Jos. Tura a fost realizată de Clubul de Cicloturism Napoca în colaborare cu Uniunea Generală a Bicicliștilor din Germania, în cadrul programului „Bike Romania”, de cercetare, documentare și promovare cicloturistică a Carpaților românești și a cuprins participanți din România, Germania, Ungaria și Canada.

Via Clubul de Cicloturism Napoca

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 4 =