Acum citesti
Expediția cicloturistică Tirana Maroc 2007 în imagini

Activitatea Clubului de Cicloturism Napoca este una impresionantă în materie de expediții internaționale și cea mai nouă invitație din partea lor confirmă acest lucru. Joi, 7 februarie, va avea loc la Biblioteca Heltai din Cluj-Napoca o proiecție fotografică cu materialele realizate în tura Tirana Maroc 2007.

Va fi o prezentare foto și video a unei ture pe două roți în nordul Africii, susținută de protagoniștii acestei acțiuni sportiv-turistice – Ștefan Roman și Elisei Miron. Ei au străbătut pe biciclete, timp de trei săptămâni, circa 700 de kilometri de drumuri dificile în Maroc, incluzând zone izolate din nordul deșertului Sahara și pasuri de mare altitudine în Munții Atlas, urcând peste 7.000 de metri diferență de nivel în condiții climatice adesea dificile.

Expediția a avut ca sponsor principal firma Tirana. De asemenea, a beneficiat de sprijinul sponsorilor AX Perpetuum Impex și Huben și de colaborarea Grafol. Expediția Tirana Maroc 2007 se înscrie în programul „Velomond” desfășurat de Clubul de Cicloturism „Napoca” de peste un deceniu și jumătate. CCN este o asociație turistică, sportivă, civică și ecologistă care militează de 15 ani pentru un om sănătos într-un mediu sănătos, rezultând o dezvoltare durabilă a societății.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 12 =