Acum citesti
Mavic continuă perfecționarea aerodinamică prin noul set CXR60

Francezii de la Mavic au lansat ieri o nouă pereche de roți pentru cursiere, prin CXR60, în speranța că experiența lor și valoarea produselor lor îi vor urca în vârful valului pe care se află roțile cu trăsături aerodinamice potente.

CXR60C_mavic

CXR60 este o iterație a modelului CXR80, așadar are la bază inovația companiei care presupune o bandă exterioară care se montează între anvelopă și jantă pentru a face împreună un tot unitar, cu eficiență aerodinamică mult mai bună. Respectiva bandă se numește CX01, de unde și numele setului, iar modelul de față are un profil al jantei de 60mm. Printre alte lucruri care fac ca acest set să fie mai performant în lupta cu aerul se numără și lățimea jantei, de 27mm, peste care se integrează anvelopele Yksion, și acestea special dotate cu micro-protuberanțe pentru o trecere mai lină a aerului, împreună cu piesa CX01.

Nu în ultimul rând, setul de roți este completat de spițele de oțel care se prind în butucul cu corp de carbon și cu o flanșă proprie Mavic. Perechea de roți CXR60 cântărește 1.825 de grame fără anvelope, 2,515 cu anvelope și camere, pe când versiunea pentru baieuri atinge 1.645 de grame, respectiv 2,175 de grame în cele două versiuni.

via Mavic

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 15 =