Acum citesti
Boyd Cycling pune accentul pe roțile de carbon performante

Recent apăruta companie a lui Boyd Johnson se află la primele seturi de roți de carbon pentru cursiere pe care le produce. Modelele propuse se prezintă bine și poate mai mult de atât la majoritatea capitolelor, motiv pentru care merită să aruncăm un ochi mai atent asupra lor.

Roțile produse în Statele Unite sunt oferite cu jante de 3 profile diferite, de 44mm, 60mm, respectiv 90mm, și butucii montați sunt compatibili cu seturile de 11 viteze de la Campagnolo și Shimano și cu cele de 10 de la Shimano. De fapt, în afară de spițe, care sunt Sapim CX Ray, jantele și butucii sunt produsele proprii ale americanilor.

Lățimea jantelor este de 23.5mm, ceea ce oferă o stabilitate ridicată , fără însă a cauza probleme privind deschiderea cleștilor de frână. Jantele sunt fabricate integral din carbon și odată cu setul de roți comandat primești și o pereche de saboți de frână special concepuți pentru carbonul din care este fabricată suprafața de frânare. În ceea ce privește numărul de spițe, poți opta, pentru modelele de 44mm și 60mm, fie pentru 20/24 de spițe, fie pentru 24/28. În cazul roților cu jante de 90mm vei putea alege între 16/20 de spițe, în care situație este recomandat să ai sub 90 de kilograme, sau varianta de 20/24.

Prețurile variază între 1.350$ și 1.500$, extremele fiind roțile cu jante de 44mm pentru baieuri și roțile cu jante de 90mm pentru anvelope, pe când greutatea cea mai mică este de 1.300 de grame/set și cea mai mare de 1.835 de grame/set, valorile fiind tot ale celor două perechi.

Via Boyd Cycling

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =