Acum citesti
Roțile Token C45A Hero redefinesc aerodinamica

Subiect de mare interes printre pasionații de ciclism de șosea, și nu numai, aerodinamica modelează, la propriu, cursierele și componentele lor. Inginerii celor de la Token se alătura și ei listei de producători care au petrecut ceva mai mult timp în laboratorul de teste și la bancul de proiectare și ne prezintă setul C45A Hero, niște roți care abordează diferit problematica păcălirii curenților de aer.

token

Trecând direct la subiect, roțile C45A Hero se remarcă prin forma unică, cel puțin până acum, a jantei, profil denumit de cei de la Token Swiftedge, lat de 23mm și înalt de 45mm. Forma aleasă îmbunătățește rezistența jantei, dar mai ales potențează controlul bicicletei în situații de vânt lateral.

token_1

La fel de interesante sunt lucrurile și în cazul vântului venit din față, curenții de aer fiind direcționați de către pereții jantei pe lângă spițe și butuci și nu printre acestea, ca și până acum. Fabricate din aluminiu și carbon, roțile Token C45A Hero au o greutate de 1.739 de grame, însă prețul va fi anunțat în perioada următoare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 11 =