Acum citesti
Zipp lansează noile seturi 30 și 60

Fără un anunț prealabil, cei de la Zipp și-au lărgit oferta de roți cu două noi modele, Zipp 30 și Zipp 60. Punctul central al acestora este prețul, unul mai accesibil decât al seturilor superioare, dar  în ambele cazuri vorbim despre o greutate acceptabilă și materiale performante folosite la construcție.

Zipp 30 este un set de roți din aluminiu pentru anvelope, lat de 21.5mm și cu un profil al jantelor de 30mm, dotat cu spițe Sapim CX-Ray care se află în număr de 18, respectiv 20 pe roțile de față și spate. Ca utilizare, roțile Zipp 30 sunt destinate mai mult antrenamentului, în special în condiții dure, compania producătoare mizând pe rezistența acestui set. În același timp, aerodinamica a fost o preocupare constantă a fabricanților, despre care ei susțin că este superioară altor seturi de roți cu jante cu profil de 30mm. Greutatea setului este de 1.655 de grame și prețul indică 785 euro pentru cele două roți plus cameră, cheițe de desprindere rapidă și bandă.

În cazul setului Zipp 60 este vorba despre o pereche de roți cu profil de 60mm, late de 23.5mm, dar fabricate din aluminiu laminat cu carbon. Nu au fost precizate nici greutatea și nici prețul, dar ambele seturi vor fi disponibile începând cu luna martie și compatibile cu seturile de 11 pinioane.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + eight =