Acum citesti
Noile roți ENVE cu butuci DT Swiss coboară prețul modelelor high-end

Producătorul american de roți ENVE a bătut palma cu cei de la DT Swiss pentru a scoate pe piață câteva noi modele de roți pentru cursiere care să reprezinte o alternativă serioasă în materie de preț față de oferta concurenților în privința seturilor de înaltă performanță.

Trei tipuri de jante de carbon ENVE, cu profil de 25, 45, respectiv 65mm, au fost combinate cu butucii DT Swiss pentru a aduce un suflu nou în segmentul destul de pretențios ca preț al roților high-end de cursieră. Varianta cu jantă înaltă de 25mm va fi disponibilă doar pentru baieuri, în timp ce celelalte două vor avea versiuni și pentru baieuri, și pentru anvelope. Astfel, greutățile variază între 1.001 grame/set pentru setul cu butuci DT Swiss 180 și jante de 25mm pentru anvelope și 1.664 de grame/set pentru modelul 65 Clincher, dotat cu butuc DT Swiss 350.

Distribuția va începe cu luna aceasta, însă pentru moment, vor fi disponibile doar jantele echipate cu butucii 350. În materie de prețuri, lucrurile vor porni de la 1.850$ pentru setul cu jante de 25mm pentru baieuri, care cântărește 1.164 de grame și vor ajunge la un maximum de 2.050$ pentru setul cu jante de 65mm pentru anvelope.

Via ENVE

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − seventeen =