Acum citesti
BOS Deville 2012


Lansată în urmă cu un an, în colaborare cu campionul mondial la cursele de downhill Nicolas Vouilloz, furca BOS Devile primește modificări noi pentru sezonul următor. Deși a luat în greutate câteva grame, cântărind în prezent 2050 de grame, noua furcă pentru Enduro promite a beneficia de o rigiditate mult mai mare decât modelul anterior și de o sensibilitate mai bună la trecerea peste denivelările mici.



Brațele măsoară în diametru 34 de mm, însă vei putea opta pe traseu, între o cursă de 140, 160 sau 170 de mm. Va fi disponibilă fie cu gât clasic 1 1/8 sau cu gât conic 1 1/8 – 1.5. Mai mult decât atât, producătorul francez a respectat dorințele utilizatorilor modelului anterior și au dotat noul Deville cu un ax de 20 mm care poate fi demontat fără ajutorul unei chei speciale.


Atât utilizarea unor noi simeringuri cât și alte modificări operate asupra lui Deville, promit că aceasta va oferi în general, performanțe cu 50% mai bune decât cele oferite de modelul anterior. Costul acesteia va fi de aproximativ 870 de euro.


Informații detaliate pe bosmtb.com.


via Bos


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =