Acum citesti
Noua Marzocchi 350 pentru enduro și roți de 27.5 inch

Marzocchi susține că toate noile sale modele nu vor mai suferi la capitolul calitate, dat fiind faptul că încearcă să depășească perioada destul de sumbră de după vânzarea companiei italiene către taiwanezii de la Suntour. Un exemplu concludent în acest sens ar fi noua furcă 350, proiectată pentru enduro. Și chiar dacă italienii au luat mai greu startul în acest segment, aceștia promit că noua furcă va fi un model remarcabil, mai ales că au declarat că este inspirată din legendara Z1. Dacă este doar un text de marketing, nu rămâne decât să fie dovedit în timp.

marzocchi_350_2015_1

Brațele superioare au un diametru de 35 de mm, așa cum îi stă bine oricărei furci de enduro, iar greutatea respectabilă marchează valoarea de 1.9 kg. Coroana va avea un design hollow (gol pe interior) pentru a mai salva câteva zeci de grame și un nou ax de prindere al roții. Cursa va fi de 140/160 mm, putând fi mărită/micșorată intern cu ajutorul distanțierelor. Va fi disponibilă doar în culoarea neagră și cu steerer conic, de la 1-1/8 la 1-1/2. Va putea fi achiziționată doar în varianta pentru roțile de 27.5 inch.

marzocchi_350_2015_2

În ceea ce privește reglajele, noul cartuș va permite setarea vitezei de revenire și va avea mai multe trepte de compresie, de la Firm (rigid/Lock Out) până la Soft (moale). Furca urmează să fie disponibilă ca model 2015 în vara anului viitor. Prețul nu a fost comunicat.

via Marzocchi

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − 4 =