Acum citesti
Nouă furcă de XC de la BOS: Dizzy

După lansarea noii furci Deville AM, cei de la BOS au pregătit pentru 2014 o nouă furcă construită pentru bicicletele de Cross Country, 29er. Astfel, producătorul francez încearcă un nou segment, după ce în cel de downhill sau enduro s-au bucurat de o mare popularitate. Cu toate acestea, nu va fi nicidecum vorba despre un produs entry-level ci mai degrabă de unul de top.

bos_dizzy_2014_1

Ideea de la care a pornit proiectarea noii furci a fost una simplă: un produs pentru Cross Country, eficient, ușor și performant. Astfel, cu cele 1.580 de grame ale sale, furca este bine plasată în segment. Brațele superioare vor avea un diametru de 32 de mm și în funcție de versiune, va oferi o cursă de 100 sau 120 de mm.

bos_dizzy_2014_2

Va utiliza un cartuș închis asemenea furcii Deville AM, oferind astfel posibilitatea de a opta între 3 trepte de reglaj: Soft, Comp și Hard. Opțiunea de Soft poate fi utilizată pentru confort maxim sau pentru coborâri, cea de mijloc oferă un compromis bun între confort și tracțiune, iar Hard va fi opțiunea de folosit pe urcări.

bos_dizzy_2014_3

Reglajul de revenire se va afla sub brațul stâng al furcii. Va fi dotată cu un gât conic și va putea găzdui un disc cu un diametru de maxim 180 de mm. Un ax de 15mm pentru prinderea roții va fi standard. Prețul și disponibilitatea nu au fost momentan comunicate, însă cei de la BOS au precizat că iau în calcul și o versiune pentru roțile de 27.5 inch a acestei furci.

bos_dizzy_2014_4

via BOS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 20 =