Acum citesti
Bicicleta eliptică ElliptiGO


Producătorul american ElliptiGo și-a început activitatea în 2005, când a lansat prima versiune a bicicletei eliptice. Aceasta venea la momentul respectiv în întâmpinarea celor care au suferit diverse accidente și nu mai aveau posibilitatea de a pedala pe o bicicletă normală, din varii motive. Între timp, există șanse ca acest tip de bicicletă să pornească un trend și să formeze un nou segment.



Ulterior, conceptul a fost îmbunătățit, iar în prezent acesta este suficient de matur pentru a fi lansat pe piață cu mare fast, pentru publicul larg. Cel mai ieftin model din gama de 3 biciclete eliptice este ElliptiGO 3C, oferit pentru 1.800$. Sentimentul pe care-l ai pedalând pe o bicicletă ElliptiGo, este asemănător cu alergatul prin aer. Cel puțin așa descrie producătorul senzația pe care ți-o oferă o astfel de bicicletă.


Este dotată ca orice altă bicicletă cu frâne, cu un angrenaj poziționat în spate, cu lanț și cu un pinion prins de butuc. Greutatea este mai mare ca cea a unui mountainbike de calitate însă se apropie mult de greutatea unei biciclete de oraș (19.1 kg). Pentru a-i oferi mai multe raporte, producătorul a instalat pe bicicleta eliptică fie un butuc Sturmey Archer cu 3 viteze în interior, fie un butuc Shimano Alfine cu 8 sau 11 viteze.


Roțile sunt de 20 de inci, iar anvelopele ce echipează ElliptiGo provin de la Kenda, modelul Kwest cu o lățime de 1.5″.


Mai multe informații obții pe elliptigo.com.


via ElliptiGo



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 6 =