Acum citesti
Noua furcă BOS Deville AM 2014

Chiar dacă în România produsele producătorului francez de furci BOS rămân în continuare exotice, acesta se bucură la nivel global de o creștere a vânzărilor. De asemenea, popularitatea brand-ului se află în continuă creștere rivalizând cu Rock Shox, Fox sau X-Fusion în gama modelelor de top. Iar asta deoarece BOS nu are furci entry-level în gama de produse.

bos_deville_am_2014_1

Pentru 2014, francezii au revitalizat furca Deville, i-au adăgat denumirea AM în coadă și i-au adus modificări importante. Greutatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale furcii, fiind cu 180 de grame mai ușoară decât modelul lansat inițial în urmă cu 3 ani. Cartușul de amortizare închis este una dintre noile modificări aduse furcii, care au permis scăderea greutății.

bos_deville_am_2014_2

Acesta va oferi 3 poziții pentru amortizare, soft, medium și hard însă nu va mai avea reglaje pentru compresia High și Low. Motivul nu-l reprezintă doar construcția ci și faptul că sunt multe persoane care nu utilizează aceste funcții sau le consideră prea complicate.  Astfel, reglajele sunt similare precum cele întâlnite pe noile furci de la Fox sau Rock Shox.

bos_deville_am_2014_3

Axul de prindere standard va fi de 15 mm dar construcția permite și instalarea unui ax de 20 de mm, prin înlocuirea componentei în care se înfiletează axul. Brațele superioare vor avea un diametru de 34 de mm.

bos_deville_am_2014_4

Noua furcă va fi disponibilă pentru roțile de 26 și 27.5 inch, va cântări doar 1.8 kg, va avea o cursă de 140 de mm și va costa 1.070 euro. Este disponibilă începând cu luna aceasta.

via BOS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − five =