Acum citesti
Noi modele de roți Velocite: Tenax și Gram SL

Ofera de roți pentru cursiere este mai bogată cu două modele după ce Velocite și-a anunțat cele două noi modele pentru 2013, Tenax și Gram SL. Prin acestea, firma taiwaneză se adresează atât celor care doresc o pereche de roți rezistente, dar care să nu solicite cântarul prea puternic, cât și celor ce sunt destul de pretențioși în materie de performanță.

Modelul Tenax este unul fabricat din aluminiu, cu jante cu un profil înalt de 30mm cântărind 450 de grame/bucată. Roata de față numără 20 de spițe, pe când cea de spate 24 și ambii butuci sunt dotați cu garnituri de calitate, iar în ceea ce privește compatibilitatea, seturile celor de la SRAM și Shimano funcționează cu Tenax. Greutatea totală a setului este de 1.698 de grame, iar prețul este de 404$, cu taxele de expediere incluse.

Gram SL reprezintă sugestia celor de la Velocite în materie de roți de carbon. Nemetalul este combinat cu aluminiul folosit pentru zona de frânare de pe jantă, dar chiar și în aceste condiții greutatea perechii de roți este de 1.390 de grame, având același număr de spițe ca și modelul anterior. Diferența în acest caz se află la roata de spate, ale cărei spițe sunt așezate în raport de 2:1, adică pe partea cu pinioanele aflându-se 16 spițe, iar pe cealaltă 8. În variantă standard, setul este compatibil cu produsele Shimano și SRAM, dar, la comandă, se poate prelucra pentru a răspunde cerințelor unor piese Campagnolo. Prețul perechii Gram SL este de 899$, de asemenea cu taxele de expediere incluse.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − thirteen =