Acum citesti
Primăria București trasează noi piste pe marile bulevarde

Un studiu recent comandat de către Primăria Generală a Municipiului București a dus la decizia administrației locale să amplaseze piste pentru biciclete pe câteva dintre cele mai mari artere ale Capitalei: Piaţa Victoriei până la Piaţa Unirii, dar şi pe Splaiul Independenţei şi Bulevardul Unirii.

P1310733

Traseul exact, conform B365.ro, este următorul:

  • Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – strada Academiei – Centrul Vechi – Piaţa Unirii.
  • Piaţa Unirii – Bd. Unirii până la Biblioteca Națională
  • Piața Unirii – Splaiul Independenței până la intersecția cu strada B.P. Hasdeu
  • Piața Victoriei – strada Buzești – Strada Berzei – Strada Vasile Pârvan până la intersecția cu B.P. Hașdeu

Fără a preciza clar dacă aceste piste vor fi amplasate pe carosabil sau pe trotuar, Primarul General Sorin Oprescu a mai adăugat că piste noi vor mai fi și pe străzile Berzei-Buzești-Uranus și Bulevardul Liviu Rebreanu, dar și pe strada Arthur Verona.  Edilul-șef a mai adăugat că costurile pentru noua infrastructură va fi de două ori mai redus decât a fost „pe vremuri”.

Sursa: B365.ro

Vezi Comentarii (2)
  • Cateva corectii importante:

    1. Studiul nu este recent. Se lucreaza la el din 2010 si inca nu a fost terminat. Ieri s-au prezentat niste propuneri intermediare. Nimeni n-a spus ca propunerile vor fi luate in considerare.
    2. Primarul n-a fost de fata si n-a facut declaratii. Cei de la B365 au intercalat niste informatii mai vechi in text. Este vorba de declaratii din octombrie, asa cum spune si sursa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =