Acum citesti
Pistele de biciclete din București coboară pe carosabil

Retrasarea marcajelor rutiere din București aduce vești bune pentru bicicliștii urbei, căci Primăria este tentată să ofere o parte a primei benzi de circulație acestora, pentru traficul pe bicicletă.

Nu a fost făcut vreun anunț oficial ferm că acest lucru se va întâmpla cu certitudine, însă presiunile făcute asupra Administrației Străzilor și a Primăriei în legătură cu justificarea celor 10 milioane de euro deja cheltuite pentru piste se pare că au dat roade. Așadar, Splaiul Independenței s-ar putea să fie prima arteră care va beneficia de o pistă pentru biciclete pe carosabil în urma retrasării marcajelor rutiere din această primăvară.

Sursa: B365.ro

Vezi Comentarii (7)
  • Si daca vor face asa…tare mi-e ca acea banda va fi ocupata cu masini parcate temporar….ai caror soferi vor deschide ca de obicei portierele fara sa se uite in retrovizoare 😛

  • pretty bike, eu nu ma tem de faptul ca aceea banda va fi ocupata de masini aprcate, eu sunt sigur de acest lucru 🙂 si sunt sigur ca se vor face multe depasiri pe aceste benzi… eu as delimita aceste benzi macar cu o portiune de trotoar.. de dimiensiunea unei borduri este suficient… stiu ca asta ar macna probabail o banda intreaga… dar existam si noi aici nu?? si am fi mult mai multi daca am avea curaj sa mergem in trafic.

  • Daca se vor face piste pe carosabil trebuiesc neaparat delimitate cu borduri asemanatoare celor de pe linia tramvaiului 41, altfel sigur se vor gasi ciobani care sa o folosesc drept loc de parcare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 11 =