Acum citesti
Pista Verde

Ești invitat sâmbătă, 2 iunie 2012, la o plimbare inedită prin București, pentru trasarea unei piste de biciclete pe carosabil, de la ora 11.00.

Împreună cu organizatorii vei trasa cu vopsea verde biodegradabilă o pistă simbolică – “Pista Verde” – în timp ce pedalați pe traseul Piața Unirii – Piața Romană și retur pe Calea Victoriei.

Sperăm să găsești demersul constructiv și util în perspectiva unor schimbări majore de abordare a infrastructurii pentru bicicliști in Bucuresti. Organizatorii doresc ca prin acest eveniment să atenționeze autoritățile că locul pistelor de biciclete este pe carosabil și nu pe trotuare, printre pietoni și obstacole; după eveniment, demersurile celor care au pus la cale această acțiune vor continua în acest sens.

Evenimentul este aprobat de Primăria Municipiului București și se va desfășura cu respectarea regulilor de circulație pe carosabil. Mai multe informații poți găsi la această adresă.

Vezi Comentarii (2)
  • Trasarea pistelor nu e mare scofala. Ok, ia timp si maiestrie. Dar se poate face.
    Problema titanica, colosala, sisifica, etc – este sa convingi soferii, pietonii, gunoierii, taximetristii, politistii si alte categorii de persoane sa o respecte. Aici e buba. Aplicarea legii.

  • Niște despărțitoare cum se pun pe mijlocul drumului (d-alea galben cu negru stâlpișori mici între ele) cred că ar fi de mare ajutor pt pistele pe carosabil. Oricum, prezent la evenimeent!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =