Acum citesti
Specialized Test the Best 2013: Peste 200 de participanți și biciclete de mii de euro

Test the Best s-a desfăşurat săptămâna tecută în România, între 28 mai şi 2 iunie 2013, în trei oraşe din ţară: Cluj Napoca, Braşov şi Bucureşti. Evenimentul pus la cale de către importatorul mărcii Specialized în România precum și dealerii naționali ai acesteia a oferit posibilitatea celor interesați să dea o tură cu o mare parte din modelele brandului american pentru a se convinge de ce acest nume este atât de venerat în lumea ciclismului.

test_the_best_romania_2013

Modelele prezente în aceste zile în cele 3 orașe sunt biciclete ce pot fi regăsite la cicliştii de talie mondială pentru care podiumul este un lucru normal şi firesc. Bicicletele puse la dispoziţia publicului la Test the Best România au fost modele de top de la Specialized cum ar fi mtb-urile Epic, Stumpjumper, Camber şi Enduro, care au preţuri în jurul sumei de 4.000 euro şi cursiere, cum ar fi Specialized Roubaix, Tarmac sau Venge, cu preţuri de vânzare între 3.500 şi 5000 euro, biciclete pe care merg rutieri de top, ca Vincenzo Nibali, proaspătul câștigător al Turului Italiei.

Avex Ltd., reprezentatul oficial al mărcii pentru România şi Ungaria, a adus 15 biciclete de şosea şi 15 pentru off road, disponibile în diferite variante de mărimi de cadru. Tura de test a constat în câte un traseu specific pentru cele două mari tipuri de biciclete, care se parcurgea în grup, dar asta doar după ce exemplarul luat în probe era riguros reglat de către mecanici. La finalul evenimentului, peste 200 de fani ai ciclismului sau ai mărcii au trecut „pragul” corturilor Specialized în cele 3 oraşe din România, Cluj Napoca, Braşov şi Bucureşti, mare parte din aceste persoane fiind doamne şi domnişoare. Test the Best nu se oprește aici, dorindu-se a deveni un eveniment regulat, desfășurat cel puțin anual.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 7 =