Acum citesti
Omagiu pentru Thomas Voeckler prin noul Colnago C59

Se pare că firma lui Ernesto Colnago a fost impresionată de succesul lui Thomas Voeckler din Turul Franței 2012 unde rutierula reușit să câștige tricoul alb cu buline roșii, rezervat celui mai bun cățărător. Un Colnago C59 Italia a fost modelul cu care el a realizat această performanță, motiv suficient pentru producător să îmbogățească gama de biciclete cu o ediție limitată a modelului, vopsită în culorile tricoului câștigat de Voeckler.

Dacă ai de gând să achiziționezi un asemenea exemplar, nu strică să te grăbești întrucât vor fi disponibile doar 135 de cursiere C59 Italia Limited Edition, la fel de multe ca și numărul de puncte cucerite de Voeckler în clasamentul cățărătorilor.

Cât despre bicicleta în sine, vei putea opta pentru un cadru cu sloping sau clasic și pentru compatibilitatea cu seturile electronice Campagnolo și Shimano ori cele mecanice. C59 Italia este vârful de gamă al celor de la Colnago așa că nu există prea multe dubii dacă prețul de 3.499 de lire sterline sunt bani bine cheltuiți.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + twelve =