Acum citesti
Bianchi îl omagiază pe Fausto Coppi cu cadrul Oltre

Ca și în cazul Turului Italiei, Bianchi va suplimenta echipa Vacansoleil-DCM cu cursierele Oltre în ediție specială pentru a concura în Turul Franței. Anul aceasta are loc cea de-a 99 ediție a Marii Bucle, dar se împlinesc și 60 de ani de la prima dublă Turul Franței-Turul Italiei realizată vreodată de vreun ciclist, izbutită de Fausto Coppi.

Pe lângă inserțiile galbene de pe țevile cadrului, cursierele Bianchi Oltre ale rutierilor echipei Vacansoleil-DCM vor avea imprimată și o siglă în cinstea lui Coppi și a sezonului fenomenal pe care l-a avut acum 60 de ani. Schema grafică include un tricou roz, rezervat liderului din Il Giro, și un tricou galben, oferit liderului din Le Tour, combinate cu numărul 60.

Cât despre datele tehnice ale Oltre, cea mai performantă cursieră din gama Bianchi, printre acestea se numără tehnologia X-Tex prin care fibrele de carbon ale cadrului sunt modelate în forma literei X pentru o rigiditate sporită, Carbon Nano Tech, proces prin care carbonul este comprimat și mai bine lipit pentru a mări rezistența și durata de viață a cadrului, și UTSS (Ultra Thin Seat Stay) care reduce dimensiunile seat tube-ului, scăzând greutatea fără a afecta rezistența ori rigiditatea.

În Turul Franței 2012, echipa Vacansoleil-DCM îi va arunca în luptă pe Kenny van Hummel, Johnny Hoogerland, Wout Poels, Rob Ruigh, Lieuwe Westra, Gustav Larsson, Marco Marcato, Kris Boeckmans şi Rafael Valls.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =