Acum citesti
Cum arată bicicleta lui Peter Sagan

2012 este un an pe care Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) nu o să îl uite prea ușor. De ce este foarte simplu de intuit. După o participare în primul său Tur al Franței soldată cu 3 victorii de etapă, câștigarea tricoului verde, rezervat celui mai bun sprinter, și un wheelie memorabil la finalul celei de-a 7-a etape, este greu să treci neobservat sau să te abții de la sărbătorit. Talentul său este incontestabil și probabil am fost martorii intrării în scenă a unui nou mare campion. Așa că hai măcar să vedem bicicleta pe care a rulat și care l-a însoțit 3 săptămâni prin Franța.

Înainte de a descrie bicicleta, e bine de precizat că nu e vorba despre doar o bicicletă. Peter Sagan a folosit 3 cursiere de-a lungul Turului Franței 2012. Firește, același model, Cannondale SuperSix EVO, dar personalizat după fiecare succes al său. Astfel, el a debutat la Liege cu un model ca și cel folosit de restul echipei Liquigas, Team Issue, după prima victorie a primit o cursieră vopsită special pentru el, Tourminator, și în ultima etapă a pedalat pe Green Machine, bicicletă tot cu o schemă de culoare personală, dar destinată succesului din clasamentul tricoului verde.

Setul SRAM Red de pe Green Machine a suferit mici modificări vizuale, având inserții verzi pentru a se asorta cu cadrul. Această variantă a setului va fi disponibilă și pentru publicul larg, dar de-abia din 2014 și doar pe unele cursiere Cannondale. În continuare am publicat pozele pe care le-am primit și care surprind câteva detalii de pe bicicletele lui Sagan.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + eleven =