Acum citesti
Noutăți Mavic pentru 2016: echipament, pedale și roți noi

eb-sus

MTB-ul face parte din ADN-ul Mavic, iar Crossmax este un simbol al MTB-ului, spune noul slogan al vestitului producător francez. Pentru anul viitor, aceștia au pregătit câteva noutăți importante, precum noile roți din gama CrossMax, pedale noi dar și căști sau încălțăminte.

O să încep cu noile roți CrossMax XL Pro, construite pentru bicicletele de enduro. Acestea vor avea o jantă cu o lățime de 23mm, 24 de spițe Zicral și anvelope cu o lîțime de 2.4 inch, dual ply, pentru a face față amenințătoarelor pene de cauciuc. Spițele Zicral din aluminiu sunt mai ușoare și mai rezistente decât cele din oțel. Desigur, anvelopa este tubeless, iar caseta este compatibilă cu standardul HG sau XD (Sram).

mavic-2016-eurobike-2

În categoria roților All-round, noile Crossmax SL Pro WTS vor veni cu o greutate scăzută, de 1.470 de grame, cu mențiunea că anvelopa va putea fi achiziționată separat. Aceasta cântărește 580 de grame, în formatul 27.5 x 2.1. Noile roți oferă cele mai bune reprize de accelerație de până în prezent, utilizând o jantă ISM 4D, o jantă de 19mm și spițe Zicral. Noul set de roți este pregătit de asemenea pentru a echipa bicicletele de Cupă Mondială.

mavic-2016-eurobike-6

Pentru bicicletele de șosea, ai la dispoziție noul set Ksyrium Pro Disc, un set de roți ce poate fi livrat de asemenea împreună cu o anvelopă dedicată. Greutatea setului este de 1.620 de grame, iar greutatea anvelopei diferă în funcție de suprafața de rulare pentru care a fost construită: 245 de grame cea de șosea și 330 de grame pentru teren accidentat.

mavic-2016-eurobike-7

Pedala de top pentru 2016 va fi CrossMax XL Pro Ti, cu o greutate nu foarte mică de 340 de grame, însă cu o construcție extrem de solidă. Sunt dedicate bicicletelor de enduro, au o platformă foarte lată construită din carbon și un ax foarte durabil, construit din titan.

mavic-2016-eurobike-21

Noile căști și noua încălțăminte, poate fi admirată în galeria de mai jos.

Importator Mavic în România: magazinuldebiciclete.ro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + thirteen =