Acum citesti
Antifurt pentru biciclete KNOG


Knog se numară printre puținii producători de antifurturi pentru biciclete, care pun accentul pe design. Filosofia australienilor este relativ simplă, dar eficientă : antifurtul trebuie să fie simplu dar și foarte trendy. Pornind de la această idee, Knog oferă câteva alternative pe cât de simple, pe atât de atractive.


Denumirile acestora sunt primele care-ți oferă indicii despre dorința de a fi diferit : Party Frank, Kabana, Kransky, Ringmaster sau Strongman.


Spre exemplu, modelul clasic Party Frank este oferit în nu mai puțin de 12 culori diferite, are o lungime de 620 mm și cântărește 250 de grame. Cablul din oțel este acoperit cu silicon, pentru un sentiment plăcut la atingere.


Pentru cei care-și doresc un nivel de protecție mai ridicat, există modelul Ringmaster. Cablul cântărește 450 de grame și asigură inchiderea cu un lacăt care arată cat se poate de bine dar care adaugă incă 300 de grame întregului sistem.


Protecția ultimativă este furnizată de modelul Strongman, disponibil în două variante (cu denumiri la fel de comice) : Hard Inside și Hard Outside.


Te invităm să urmărești galeria foto a noilor produse Knog. Prețurile vor fi disponibile în curând.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 9 =