Acum citesti
SKYLOCK oferă antifurtul fără cheie, alimentare solară, conectare la smart phone şi care anunţă în caz de accident

În lumea fabuloasă a bicicletelor se pare că nu există limite pentru imaginaţia unora. Acest U-Lock nu este primul care se conectează la telefonul tău smart phone însă este primul care, dotat fiind cu un accelerometru, te anunţă dacă cineva umblă la bicicletă sau dacă, în mers fiind, ai parte de o căzătură. În această situaţie din urmă antifurtul va anunţa prietenii, prin intermediul telefonului, că ai avut un accident.

antifurt u lock Skylock

Mulţumită panoului solar integrat Skylock se va reîncărca atâta vreme cât stă afară legat de bicicletă. Nu e soare? Bateria internă ţine o lună şi în plus poate fi încărcată şi de la calculator prin USB. Antifurtul se conectează la telefon prin bluetooth sau Wifi şi se descuie automat când te apropii de bicicletă sau când lansezi o comandă de pe telefon. Ce se întâmplă dacă nu mai ai baterie la telefon? Poţi folosi touch pad-ul capacitiv integrat pe U-Lock pentru a descuia. În plus conectivitatea cu telefonul deschide o nouă lume în direcţia împrumutării bicicletei. Din aplicaţia antifurtului poţi alege prietenii cărora doreşti să le împrumuţi bicicleta.

[youtube id=”6gyLPjDakAc” width=”600″ height=”350″]

O altă funcţie a antifurtului şi a prezenţei accelerometrului din interior este avertizarea în caz de accident. Nu, nu te avertizează pe tine că ai căzut ci pe prietenii pe care îi alegi. Accelerometrul detectează dacă ai căzut de pe bicicletă şi te întreabă dacă eşti ok. Dacă eşti capabil să răspunzi afirmativ atunci totul este în regulă. Dar dacă nu răspunzi în timpul alocat atunci telefonul va avertiza imediat prietenii aleşi de tine că ai avut o problemă. Sperăm să nu te sâcâie prea mult şi atunci când îl scapi din mână sau îl loveşti de diferite lucruri.

Preţul anunţat nu este mic, la 249$ bucata. Însă dacă prinzi oferta prin care poţi achiziţiona două la preţul de 298$ atunci se pare că ai făcut o afacere.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − eight =