Acum citesti
Hiplok – antifurt și curea în același timp

Ideea celor de la Hiplok este originală, dat fiind faptul că vorbim de un antifurt, care se poate înfășura în jurul brâului. Și mai mult decât atât, arată chiar bine!

Antifurtul de la Hiplok este dotat și cu o bandă 3M care reflectă lumina farurilor automobilelor, ceea ce reprezintă un plus de vizibilitate în timpul nopții. O cataramă instalată pe antifurt are rolul de a facilita prinderea rapidă a antifurtului în jurul brâului, sub aceasta regăsindu-se și prinderea lacătului.

Greutatea este de 1.8 kg, circumferința minimă este de 66 de cm iar cea maximă de 112 cm.

Hiplok este disponibil în 6 modele distincte iar prețul de 85 de euro. Poate fi comandat direct de pe site-ul producătorului.

Mai multe detalii pe hiplok.com.

via Hiplok

Vezi Comentarii (2)
  • Sistemele astea antifurt sunt cam asa: eu am voie sa te lovesc tu ai voie doar sa te feresti. Nu ai voie sa ma lovesti inapoi. Iar cu sistemele scumpe gen ABUS, e ca si cum ti-ai cumpara vesta antiglont. Da si eu pot sa-mi cumpar gloante antivesta… Pe vremuri hotii de cai se impuscau. Asa ar trebui facut si acum cu hotii. Din pacate de ~100ani, de cand ei au preluat conducerea natiunilor, au dat legi care sa-i protejeze. Iar populatia e prea proasta ca sa inteleaga ce se intampla si sa faca ceva.
    Un AK74 e cat un lant de bicicleta bun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + thirteen =