Acum citesti
Lacătul pliabil Lobster este tot timpul montat estetic pe bicicletă

Antifurturile care pot fi instalate permanent pe bicicletă și care nici nu încurcă, nu sunt o noutate. Însă Lobster vine cu ceva nou, mai precis modul confortabil prin care asigură bicicleta de un obiect imobil. În plus, lacătele ce pot fi montate pe bicicletă stau în general în locul unui bidon de apă. Lobster nu are acest neajuns.

Denumirea antifurtului vine desigur, de la forma aceasta care seamănă cu un homar. Brațele se depliază și pe lângă stâlpul pe care îl cuprind pentru a imobiliza bicicleta, pot include și roata față, pentru ca nici aceasta să nu fie furată. Mai mult, chiar dacă hoțul deșurubează antifurtul de pe țeava downtube, bicicleta tot nu poate fi furată.

Cu o lungime de 84 cm Lobster ar trebui să fie util în destul de multe situații. Poate doar un copac mai gros să nu-l poată cuprinde. Lacătul este și robust, această caracteristică oferindu-i securitatea, fiind în același timp și destul de greu, la 1,36 kg. Totuși dacă oricum aveai la tine în mod normal un U-Lock, greutatea este cam aceeași.

Noul Lobster fiind în permanență fixat pe bicicleta ta, nu vei mai avea grija că uiți antifurtul acasa. Și întrucât nu ocupă cu adevărat locul bidonului de apă, vei avea în continuare și hidratare.

Vrei să fii și mai asigurat? Poți instala un Lobster și pe țeava seattube, iar în acest fel ai blocată și roata spate plus dublă asigurare pentru cadru. Prețul anunțat este de 74,99 $ la care se adaugă 20$ livrare în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =