Acum citesti
Hiplok lansează noul antifurt DXF cu rating de securitate „GOLD”, acum cu instalare pe cadru

Noul Hiplok DXF este un antifurt de nivel GOLD maxim ce se poate transporta pe cadrul bicicletei atunci când nu e folosit. Modelul anterior Hiplok DX, era pe piață de ceva vreme, noul DXF fiind acum ușor de fixat pe bicicletă, în locul unui suport pentru bidonul de apă.

Avantajul acestui nou model este în principal faptul că se fixează foarte bine de cadru și nu va exista pericolul să-ți cadă de pe bicicleta în timp ce pedalezi și traversezi o zonă cu gropi, spre exemplu o intersecție cu linii de tramvai sau piatră cubică.

Antifurtul Hiplok a primit gradația „GOLD” pentru securitate, mulțumită buclei de 14 mm din oțel călit. Este un detaliu important întrucât multe companii de asigurări solicită utilizarea unui astfel de antifurt dacă vrei să-ți asiguri la ei bicicleta. Noul Hiplok DXF este și unul dintre cele mai ușoare de pe piață, cu o greutate anunțată de doar 1.098 grame.

Antifurtul poate cuprinde obiecte de până la 15×8,5 cm din care scazi cadrul bicicletei tale. Butucul este de tip double deadlock, și vine cu 3 chei codate.

Preț pentru Hiplok DXF

Noul antifurt de tip U Hiplok DXF, are un preț de 74,99 £ și poate fi cumpărat din Anglia direct de pe site-ul producătorului. Livrarea în Romania este gratuită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =