Acum citesti
Giant TCR Advanced SL

Continuăm cu bicicletele de 5 stele și prezentăm Giant TCR Advanced SL, mașinăria cu care Rabobank și-a dotat rutierii în acest sezon.

Taiwanezii se laudă că prin acest cadru au reușit să atingă un apogeu în materie de greutate și rigiditate. Și probabil că au dreptate, cele 820 de grame ale cadrului fiind suficiente pentru a mulțumi orice rutier profesionist. În același timp, TCR Advanced SL are o precizie foarte ridicată când vine vorba de direcție. Headtube-ul a fost consolidat și este mai rigid cu 40% față de cel de anul trecut. Chiar a fost dezvoltată o nouă tehnologie care se bazează pe combinarea foarte bună a respectivei părți a cadrului cu gâtul furcii, tehnologie denumită OverDrive 2. Nici transferul energiei generate de ciclist nu a fost neglijat, fiind eficientizat de downtube-ul MegaDrive și de bottom bracket-ul PowerCore. Tija de șa este integrată, iar în cadru este integrat senzorul RideSense ANT+ pentru transmisii wireless a diverselor informații, precum viteză, cadență și altele.

Desigur, această minune de 7.11 kilograme are un preț pe măsura trăsăturilor care o fac atât de avansată tehnologic, de circa 6.500 de dolari.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − four =