Acum citesti
Rabobank a devenit Blanco Pro Cycling Team

Una dintre cele mai puțin faste vești ale toameni trecute a fost decizia Rabobank de a se retrage din postura de sponsor principal al echipei de ciclism omonime, calitate pe care a deținut-o vreme de 17 ani. Cu toate acestea, oficialii băncii au demonstrat că știu impactul pe care hotărârea lor îl are, așa că au anunțat că vor susține echipa și în 2013, fără a-și asocia însă imaginea cu aceasta. După mai multe runde de negocieri, formația și-a găsit un nou nume, Blanco Pro Cycling, iar lucrurile par a merge bine pentru olandezi.

Pe lângă nou-formata Team Blanco, structurile create de Rabobank vor rămâne în picioare. Astfel, echipa feminină va purta numele Rabobank-Liv/Giant din 2013, cea de off-road Giant Pro XC Team și programul de dezvoltare a tinerelor talente, Rabobank Development Team, rămâne totalmente sub tutela fostului sponsor principal.

Partenerii tehnici de până acum, Giant și Shimano, rămân alături de echipă cel puțin în 2013. Acestora li se alătură și Vittoria pentru Team Blanco și echipa feminină și Schwalbe pentru Rabobank Development Team și Giant Pro XC Team. Aceștia din urmă vor beneficia de suspensii DT Swiss de anul viitor, iar cu toții vor fi echipați de către Etxeondo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − eighteen =