Acum citesti
Rabobank și Giant continuă împreună în 2013

Parteneriatul companiei Giant cu una dintre cele mai longevive echipe profesioniste de ciclism, Rabobank, a fost prelungit cu încă un an. Uriașul din industria vehiculului cu două roți le va furniza echipelor aflate sub tutela băncii olandeze nu doar bicicletele cu care vor concura în 2013, ci le va oferi și echipamentul necesar competițiilor și antrenamentelor, dar și îmbrăcăminte casual.

Dintre echipele Rabobank pregătite pentru anul viitor amintim formațiile masculine profesioniste pentru șosea și ciclocros, Rabobank-Giant Off-Road Team și echipa feminină de ciclism condusă de Marianne Vos, campioana mondială și olimpică în exercițiu.

Parteneri încă din 2009, Giant va pune la dispoziția echipelor Rabobank și echipament de ciclism începând cu sezonul 2013, piese de vestimentație ce vor putea fi găsite în toate reprezentanțele oficiale Giant din lume. Compania l-a numit recent în fruntea departamentului răspunzător pentru echipament pe Stan Mavis, co-fondator al mărcii Pearl Izumi și fost președinte al Sugoi, iar firma spaniolă Etxeondo va fi cea care va ajuta la producția noilor articole din colecția Giant.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =